Landgoed Huize Bergen ****

Topdeal!

Wat is uw stijl? 11e arrangement gratis

Vergaderen in authentieke stijlkamers of de gehele dag omringd door de natuur? Maak kennis met Landgoed Huize Bergen en ontvang het vergaderarrangement van iedere 11e persoon gratis.

Deze actie is geldig t/m 31-12-2018

Wat is uw stijl, vergaderen in authentieke stijlkamers of de gehele dag omringd door de natuur? Maak kennis met Landgoed Huize Bergen en/of EIGENTIJDSERF en ontvang ter introductie het vergaderarrangement van iedere 11e gast gratis.

- Geldig ter kennismaking voor nieuwe relaties met een bijeenkomst in 2018 bij Landgoed Huize Bergen of EIGENTIJDSERF vanaf 11 personen.

De locaties van Joannes Hospitality hebben een uitzonderlijk karakter en bieden voor ieder moment en type bijeenkomst een passende atmosfeer. Kies een unieke bijeenkomst in een landhuis of een buitengewone ervaring in de Spotter. Betrokkenheid, flexibiliteit, uitstekende service en vele hectares Brabants natuurschoon zijn in ieder geval op beide locaties te ervaren.

Maak gebruik van deze topdeal


Hotelclassificatie
Adres
Glorieuxlaan 1
5261SG VUGHT
Aantal kamers 105
Vergaderzalen 3
Reviews Nog geen reviews
Dit monumentale landhuis ligt verscholen in een prachtig park met eeuwenoude bomen. Hier, op een steenworp afstand van ‘s-Hertogenbosch, vindt u alles om een bijeenkomst onvergetelijk te maken: rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details, een hartelijke ontvangst en gastronomische specialiteiten. In ruim 20 stijlkamers en vergaderzalen is plaats voor groepen van 2 tot 160 personen. Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er 105 hotelkamers beschikbaar.

Ervaar de huiselijke sfeer van vroeger maar dan met hedendaags comfort.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Landgoed Huize Bergen

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf NS-station Vught ongeveer 10 minuten lopen. Of vanaf \'s-Hertogenbosch in 10 minuten met buslijn 9.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Landgoed Huize Bergen

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheek

Fiets verhuur

Fitness

Golfbaan binnen 5 km

Gratis parkeren

Hardloop paden

Hotelkluis

Kapper

Lift

Ontvangkamer

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Zwembad