Central Studios

Kaart | Streetview

Adres
Gietijzerstraat 3-5
3534AV Utrecht
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
Central Studios is een evenementenlocatie in het midden van het land met twee aan elkaar geschakelde ruimtes. Naast de unieke ligging van het complex en de talloze mogelijkheden binnen de muren, is Central Studios trots op haar 'open deur' beleid. Dit verschaft huurders de volledige vrijheid om disciplines als d├ęcor en inrichting, podia, techniek, entertainment en horecaverzorging in te vullen. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsfeest geheel naar uw wensen wordt uitgevoerd.

Central Studios biedt ruimte aan ondernemingen, instanties en organisatoren voor evenementen en richt zich daarmee met name op de zakelijke markt. De mogelijkheden van de locatie lopen uiteen van congressen, presentaties en (gala)diners tot superlatieve feestconcepten.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Central Studios

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar Vervoer
Parkeren

Locatie faciliteiten Central Studios

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invalidenWiFiZwembad