De Dyck Evenementenlocatie

Adres
Woudsedijk-Zuid 43
2481NB Woubrugge
Vergaderzalen 6
Reviews Nog geen reviews
Middenin het Groene Hart, maar op korte afstand van Schiphol (10 minuten), Amsterdam Zuidas (20 minuten) en Den Haag (25 minuten), ligt de bijzondere Evenementenlocatie de Dyck.

De omgebouwde boerderij met moderne en industriële elementen biedt een bijzonder inspirerend decor voor diverse (zakelijke) evenementen. Het uitzinnige contrast tussen landelijk en modern wordt door gasten als zeer verrassend ervaren. Vindt hier de rust, ruimte en creativiteit voor uw vergadering, seminar of feest.

De centrale ligging en de ruime (gratis) parkeermogelijkheden maakt De Dyck ideaal voor de zakelijke markt; vergaderingen, trainingen, brainstormsessies, congressen, bedrijfsfeesten, teambuildingsactiviteiten en break-out activiteiten. De vergaderruimtes bieden allemaal een prachtig uitzicht over de Vierambachtspolder.

De Dyck heeft naast een prachtige zakelijke locatie ook een bijzonder restaurant waar op zeer hoog niveau en met respect voor omgeving en natuur de mooiste gerechten bereid worden voor een lunch of diner, allen met seizoensproducten uit de eigen grote moestuin. Maar ook een luxe boerenlunch is mogelijk of een groentehapje uit de tuin náást de bitterbal.

De landelijke omgeving én de ligging aan de Leidsevaart bieden tevens de mogelijkheid voor unieke activiteiten: wat dacht u van een rondleiding door de grote moestuin als korte break-out? Uiteraard mag er geproefd worden. Of een workshop \"Samen Gerooid\", een sessie schapendrijven of wellicht een boottocht als afsluiting van uw evenement?

De Dyck biedt een bijzondere locatie, vol landelijke inspiratie.Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid De Dyck Evenementenlocatie

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerDe Interliner (bus 470) stopt op 700 meter van de locatie. Deze lijn is een directe verbinding tussen NS Alphen aan den Rijn en Schiphol Plaza.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten De Dyck Evenementenlocatie

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitness

Gratis parkeren

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad