Mariënhof Amersfoort

Adres
Kleine Haag 2
3811HE Amersfoort
Vergaderzalen 8
Reviews Nog geen reviews
Stadsklooster Mariënhof, een buitengewone evenementenlocatie in hartje Amersfoort.

Voor alle soorten ontmoetingen en bijeenkomsten brengen wij mensen samen in een inspirerende en buitengewone setting. Met haar rijke historie is dit prachtige, meer dan 500 jaar oude klooster dé locatie voor elk evenement! Oud en nieuw komen hier op bijzondere wijze samen. Ervaar bij binnenkomst de sfeer van vroeger en ontdek de knipogen naar het heden door de hedendaagse kunst, moderne technieken en sfeervolle ledverlichting in de Kloostergangen.

De Mariënhof is het stadsklooster van Amersfoort en biedt vele praktische, inspirerende en karakteristieke ruimtes. Van workshops, presentaties en vergaderingen tot intieme diners, bruiloften en bedrijfsfeesten. In totaal kunt u maar liefst 700 gasten verwelkomen!

Met oog voor detail
Ons team van gedreven, jonge en enthousiaste mensen weet met hun ruime ervaring precies waar een goede evenementenlocatie aan moet voldoen. Met de uitgangspunten verrassen, verzorgen en verbinden staan wij klaar om u een unieke beleving te geven! In samenwerking met onze vaste partners kunnen we werkelijk alles voor u regelen: eten en drinken, licht en geluid, workshops, entertainment en meer.

Met passie willen wij iedereen van onze locatie laten genieten. Dit doen wij door onze gasten te verrassen, te verzorgen en te verbinden. Dit vertalen wij in bijzondere gastvrijheidsconcepten, uitmuntende service en oprechte en langdurige samenwerkingen.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Mariënhof Amersfoort

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerDe Mariënhof is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op steenworp afstand ligt parkeergarage de Koestraat met meer dan 400 parkeerplaatsen. Vanaf Amersfoort CS stoppen meerdere buslijnen (5 minuten reistijd) voor de deur. De achterzijde van het klooster ligt aan de Singel, waardoor vervoer per boot ook mogelijk is!
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Mariënhof Amersfoort

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

DiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Landerijen

LiftOpenbaar vervoerPortier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad