The Playing Circle- Het Vaudeville Theater

Kaart | Streetview

Adres
Singel 512-III
1017AX Amsterdam
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
In hartje Amsterdam, te midden van de kleurrijke Bloemenmarkt, staat het oude Vaudeville theater. Op de bovenste verdieping hebben we een grote ruimte met een 8 meter hoog plafond. De serreachtige ramen kijken uit op de gracht en laten een overvloed aan licht binnen. Hoewel de locatie heel ruim aanvoelt, heeft het toch een heel huiselijke sfeer. Het perfecte decor voor inspirerende sessies en vergaderingen met kleinere groepen.

De locatie, gelegen op de derde verdieping, heeft een oppervlakte van 100m2. De capaciteit in boardroomopstelling is maximaal 22 personen. Alle benodigde workshopmaterialen en audiovisuele apparatuur zijn aanwezig.

Parkeren kan in Parkeergarage APCOA Prins & Keizer (500m). Op aanvraag kunnen wij uitrijkaarten verzorgen voor deze parkeergarage. Met het openbaar vervoer kiest u voor tram 1, 2, 5 halte Koningsplein en tram 24 halte Muntplein.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid The Playing Circle- Het Vaudeville Theater

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerMet het openbaar vervoer kiest u voor tram 1, 2, 5 halte Koningsplein en tram 24 halte Muntplein.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten The Playing Circle- Het Vaudeville Theater

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitness

High speed internetverbinding

HotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad