Hotel Restaurant Oud London ****

Hotelclassificatie
Adres
Woudenbergseweg 52
3707HX ZEIST
Aantal kamers 92
Vergaderzalen 27
Reviews 1 review(s)
4.0/5 1 review(s)
De aangewezen plek om professioneel zaken te doen. Door de centrale ligging en ruime zalen is Oud London ideaal voor het organiseren voor grotere meetings in het midden van het land. Het hotel telt in totaal 22 multifunctionele ruimtes en 250 parkeerplaatsen. Daarnaast beschikken wij over speciale trainersparkeerplaatsen en een E-laadpunt voor elektrische auto’s welke vlakbij de ingang van het hotel gelegen zijn.

De kleine zalen zijn bijzonder functioneel voor vergaderingen, workshops en trainingen. De grote zalen zijn geschikt voor (product)presentaties, congressen en seminars. Wij bieden een grote verscheidenheid aan plenaire vergaderruimtes en subruimtes. Ideaal voor (meerdaagse) conferenties, vergaderingen en trainingen. Er zijn vele mogelijkheden en wij komen graag aan uw specifieke wensen tegemoet.

Onder het label “Meeting & Events” bieden wij alle mogelijke moderne vergaderfaciliteiten en ondersteuning die u wenst. Ons team van gemotiveerde professionals zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Het is onze passie om u een aangenaam verblijf te bezorgen.

Heeft u een alternatieve locatie op het oog? Ook dat is geen enkel probleem. Catering Oud London biedt u daarbij desgewenst meer dan alleen de culinaire invulling. Bij u op kantoor, een buitenlocatie of in een van de uiterst sfeervolle en representatieve panden in, en om, Utrecht waar wij u en uw gezelschap graag ontvangen. U kunt een beroep op ons doen voor de totale organisatie van uw bijeenkomst of evenement. Dit kan uiteraard ook in combinatie met een meeting in het hotel en bv. een lunch of diner op een andere locatie. Sfeer is hierbij zeer belangrijk. Beproefde kwaliteit gecombineerd met trendy inrichtingen en eigentijdse materialen.

Als organisator van een bijeenkomst in welke vorm dan ook, bent u gericht op het uiteindelijke resultaat. U heeft een doel voor ogen en u zoekt faciliteiten die kunnen helpen om dat doel te halen en mooier nog, die de verwachtingen van de bijeenkomst zullen overtreffen (de WOW factor!). U zoekt dus een locatie, of beter, een partner die snapt wat u bedoelt en u helpt om de bijeenkomst te organiseren. Hoe meer input van uw kant, hoe beter wij in staat zijn u te adviseren en te faciliteren.
Oud London kijkt graag met u naar uw doelstellingen en helpt u een prachtig return on “eventment” te halen. U investeert immers in uw medewerkers, relaties en/of klanten en het resultaat moet zichtbaar worden. Om het u makkelijk te maken hebben wij een zestal thema’s uitgewerkt. Daar houdt het natuurlijk niet mee op, want maatwerk blijft bij ons visitekaartje. Leg uw vraag bij ons neer en wij vinden samen de beste oplossing.

Uw bijeenkomst bij Oud London, want het resultaat telt,…. toch?

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Hotel Restaurant Oud London reviews

Deze reviews zijn geplaatst door personen die een locatie hebben geboekt via meetings.nl

Review door anoniem
2013-10-02 09:17:43
4/ 5 sterren

"Prima geregeld. Goede samenwerking."

Bereikbaarheid Hotel Restaurant Oud London

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerBereikbaarheid
Oud London is centraal gelegen nabij uitvalswegen en daardoor uitstekend bereikbaar. Wij beschikken over ruime gratis parkeergelegenheid (ca. 250 plaatsen).

Op de fiets naar Oud London
Op Station Driebergen-Zeist kunt u een ov-fiets huren. Maak hierbij gebruik van uw persoonlijke ov-chipkaart. De kosten bedragen € 3,85 per 24 uur. Voor meer info verwijzen wij u graag naar de website www.ov-fiets.nl.

Openbaar vervoer
Bus 381 stopt voor bij het hotel. Deze bus rijdt richting Zeist Centrum of richting Driebergen-Zeist station. Deze bussen vertrekken 1x in het uur.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Hotel Restaurant Oud London

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Gratis parkeren

Hardloop paden

High speed internetverbinding

Hotelkluis

Kapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Stoombad

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Zwembad