Stadsschouwburg De Harmonie

Kaart | Streetview

Adres
Ruiterskwartier 4
8911BP Leeuwarden
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
U zoekt een locatie voor uw evenement. Voor die belangrijke vergadering bijvoorbeeld of juist voor dat bijzondere feest.
Waarom kiest u dan niet voor de meest inspirerende plek van Leeuwarden? Een verrassende plek waar u uw gasten verleidt tot creatief denken. Waar uw goede plannen thuishoren en uw verwachtingen worden overtroffen. Naast de culturele programmering is ons theater jaarlijks het decor voor uiteenlopende evenementen. U voelt het zodra u onze indrukwekkende foyer binnen loopt. Hier wordt iets groots verricht… Dus waarom niet ook door u?

Een omgeving moet passen bij uw evenement. Wij helpen u graag met het kiezen van een geschikte ruimte voor uw evenement. De Harmonie telt drie moderne theaterzalen, drie vergaderzalen en twee foyers. Bij grote evenementen kunt u het gebouw volledig afhuren. En dat is meteen ook het mooiste aan ons gebouw. De zalen staan direct met elkaar in verbinding en alles is mogelijk. Laat uw creativiteit de vrije loop. afhuren. En dat is meteen ook het mooiste aan ons gebouw. De zalen staan direct met elkaar in verbinding en alles is mogelijk. Laat uw creativiteit de vrije loop.

AEGON zaal
-970 zitplaatsen

Friesland Bank zaal
-440 zitplaatsen of 1000 staanplaatsen

Friesland Zorgverzekeraar zaal
-280 zitplaatsen of 500 staanplaatsen

NIVO Noord vergaderzalen
-50 tot 100 plaatsen

Friesche Vlag foyer
-1690 m2

LC foyer
-300 m2

Hele gebouw
-3500 mensen (inclusief beide foyers)

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Stadsschouwburg De Harmonie

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar Vervoer
Parkeren

Locatie faciliteiten Stadsschouwburg De Harmonie

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortierRestaurantRestaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimteVoorzieningen invalidenWiFiZwembad