Novotel Amsterdam Schiphol Airport ****

Topdeal!

Novotel Amsterdam Schiphol Airport wint Dutch Hotel Award 2018

Novotel Amsterdam Schiphol Airport, gelegen naast station Hoofddorp, is in de prijzen gevallen. Het hotel is uitgroepen tot winnaar van de Dutch Hotel Award 2018

Deze actie is geldig t/m 31-12-2018

Power to your people
Het thema van de Dutch Hotel Award 2018 was Power to your people, waarbij de focus ligt op de medewerkers, empowerment, bottom-up leiderschap en aansprekende en vernieuwende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarin wist het enthousiaste team van Novotel Amsterdam Schiphol Airport de jury het meest te overtuigen.

Uit het juryrapport blijkt: ‘Sympathiek team, het enthousiasme spat er vanaf. Heel knap ook dat dit totaal niet als een ketenhotel voelt. Novotel is een behoorlijk omkaderd concept maar het lukt dit team om een bruisend hotelbedrijf op te bouwen met tal van creatieve oplossingen. De binnentuin die wordt omgebouwd tot multifunctionele kas, eigen bijen, private dining met 3D projectie, een blijvende escape room in het hotel laten bouwen door een stagaire. En dan een General Manager die zijn mensen alle ruimte geeft en zich pas op het laatst laat zien bij de finale, dát is power to your people.’

Kers op de taart
Floris Licht, General Manager van Novotel Amsterdam Schiphol Airport: “Ik ben zo trots op het gehele team. Niet alleen is het initiatief vanuit hen gekomen, ook hebben zij de nodige input zelf bedacht en het verhaal samen gedragen. Het winnen van deze prijs voelt als een bevestiging van wat wij de afgelopen 2,5 jaar met elkaar hebben opgebouwd. Het is echt de kers op de taart.”

Team N.A.S.A. (Novotel Amsterdam Schiphol Airport) heeft twee andere finalisten achter zich gelaten in de finale. The Student Hotel Amsterdam City is als tweede geëindigd en het brons was voor de Kapellerput in Heeze.

Over de Dutch Hotel Award
De Dutch Hotel Award heeft als doel om de creativiteit en het professionalisme in de hotellerie te vergroten. Elk jaar worden na verschillende rondes drie finalisten gekozen die aan de slag gaan met het thema van dat jaar – dit jaar was dat Power to your people. Het hotelbedrijf waarvan het managementteam zich op een unieke manier onderscheidend heeft gemanifesteerd ontvangt een onderscheiding.

Maak gebruik van deze topdeal


Hotelclassificatie
Adres
Taurusavenue 12
2132LS Hoofddorp
Aantal kamers 314
Vergaderzalen 20
Reviews Nog geen reviews
Welkom in Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Novotel Amsterdam Schiphol airport is ideaal gelegen direct naast Park 20|20 slechts 200 meter van station Hoofddorp. Dagelijks zijn er 1000 bus- en treinverbindingen tussen het hotel en Amsterdam Schiphol Airport. Het historische centrum van Amsterdam is slechts in15 à 20 minuten te bereiken met de trein. Het hotel biedt 314 ruime moderne kamers, badkamers met regendouche, 17 meeting ruimtes, een restaurant en bar, business corner met iMac, fitness, binnentuin en terras.

Meeting at Novotel
De juiste faciliteiten, high-tech apparatuur, advies.. Novotel heeft ervaring en deskundigheid bij het organiseren van uw vergadering, congres of evenement. Onze teams staan voor uw klaar om ervoor te zorgen dat uw vergaderingen een succes worden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport beschikt over 17 vergaderzalen en 1300m2 aan vergaderruimte. Alle vergaderzalen zijn gelegen op dezelfde verdieping. Alle ruimten hebben daglicht, een ingebouwde beamer met scherm en gratis wifi. Of het nu een training betreft of een meerdaags congres, uw evenement zal zeker slagen.

Metropool Amsterdam
Greater Amsterdam is populair onder zowel nationale als internationale reizigers en is één van de meest succesvolle congreslocaties in de wereld. Het is de ideale omgeving voor (inter)nationale evenementen en congressen. De metropool is uitstekend bereikbaar per vliegtuig, trein, auto of boot, maar ook het openbaar vervoer is in Amsterdam en omgeving is goed geregeld. Uiteraard kun je ook altijd gebruikmaken van het meest populaire vervoersmiddel in Amsterdam: de fiets! Bezoek het historische centrum van Amsterdam met de bekende grachten, imposante gebouwen en eerste klas bezienswaardigheden. Geniet van één van de meest multiculturele metropolitans in de wereld!

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerHet nieuwe Novotel Amsterdam Schiphol Airport ligt op 200 meter van Station Hoofddorp. Dagelijks zijn er 1000 verbinden van en naar Amsterdam Schiphol Airport. Download de Novotel Transit App en vind eenvoudig uw weg van en naar het hotel door middel van real-time informatie. Maak uw reis nog eenvoudiger door van tevoren uw treinticket te bestellen via onze website of reserveringsafdeling en receptie.

Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Novotel Amsterdam Schiphol Airport

24 uur room service

Airconditioning in hotelkamers

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

Boetiek

Business centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Geld wisselen

Golfbaan binnen 5 km

Hardloop paden

High speed internetverbinding

Hotelkluis

Kapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

SaunaSecretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Terras

Trainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

Wasservice

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad