Aristo Meeting Center Amsterdam

Adres
Teleportboulevard 100
1043EJ AMSTERDAM
Vergaderzalen 43
Reviews Nog geen reviews
Zoek je een ruimte voor een vergadering, training, congres, seminar of event? Een inspirerende plek om te scrummen, een heisessie of een gratis werkplek? Dan ben je bij Aristo meeting center aan het juiste adres!

Je vindt onze ruimtes in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS en Utrecht Lunetten. Jouw meeting, training of event is zoveel meer dan alleen de locatie. Je ervaart direct bij het reserveren al dat we met je meedenken. Dat doen we al ruim 36 jaar en dat merk je. Op de dag van de bijeenkomst gaan je deelnemers de hoge mate van service en vriendelijkheid van het Aristo team ├ęcht beleven. Zo kan iedereen zich goed focussen op de inhoud van de dag. 'Have a wise day!'

Aristo meeting center Amsterdam is een vergader- en trainingslocatie. Een inspirerende plek om te scrummen of om een congres, heisessie, seminar of event te organiseren. Je vindt onze andere vestigingen in Eindhoven, Utrecht CS en Utrecht Lunetten.

Aristo meeting center heeft ruim 36 jaar ervaring in hospitality, en dat merk je! We denken graag met je mee. Op de dag van de bijeenkomst gaan je deelnemers de hoge mate van service en vriendelijkheid van het Aristo team ├ęcht beleven. Zo kan iedereen zich goed focussen op de inhoud van de dag. 'Have a wise day!'

Aristo Amsterdam is gelegen direct naast NS-station Amsterdam Sloterdijk. Ook beschikt Aristo over een eigen parkeerplaats.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Aristo Meeting Center Amsterdam

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerGelegen naast NS station Amsterdam Sloterdijk op 2 minuut loopafstand.
Parkeren

Betaald op eigen terrein

Parkeergarage op loopafstand

Bewaakt parkeren

Locatie faciliteiten Aristo Meeting Center Amsterdam

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

Betaald parkeren

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

CasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgevingRoom serviceSauna

Secretariele service

Shuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimte

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad