Beachclub Atlantis

Adres
Strand Noord 52
2586ZZ Den haag
Vergaderzalen 3
Reviews Nog geen reviews
Bij Strandrestaurant Atlantis houden we van feesten! Onze locatie aan het strand is perfect voor een geslaagd bedrijfsfeest met adembenemend uitzicht op het water en heerlijke hapjes en drankjes die ervoor zorgen dat jouw team nooit zal vergeten. Wij nemen de organisatie van begin tot eind uit handen en bieden verschillende mogelijkheden, zoals workshops, borrels, diners en feesten, met verrassende arrangementen en licht- en geluidssystemen. Met vijf aparte ruimtes, zowel binnen als buiten, hebben we een totale capaciteit van 1000 personen (zittend).
Als je op zoek bent naar een inspirerende omgeving voor een vergadering, biedt Beachclub Atlantis drie uitstekende afsluitbare ruimtes, geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Naast flipovers, TV en supersnelle WiFi, bieden wij ook mogelijkheden om je zakelijke bijeenkomst te combineren met een leuke afsluiter of teambuilding activiteit. Onze unieke locatie zorgt voor extra inspiratie tijdens de vergadering. En als je wilt borrelen na afloop, bereiden wij graag hapjes en drankjes voor. Wil je iets actiefs doen? Kies dan een van onze 50 activiteiten en combineer het met je vergadering voor een geslaagde dag.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Beachclub Atlantis

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerStrandrestaurant Atlantis is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf station Den Haag Centraal kun je tram 9 richting Scheveningen Strand nemen en uitstappen bij halte Zwarte Pad. Vanaf hier is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar het restaurant. Ook vanaf station Hollands Spoor kun je tram 9 nemen richting Scheveningen Strand en uitstappen bij halte Zwarte Pad. Daarnaast zijn er diverse buslijnen die stoppen bij halte Kurhaus, op ongeveer 10 minuten loopafstand van het restaurant. Plan je reis van tevoren voor de meest actuele reisinformatie en vertrektijden.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Beachclub Atlantis

Bar

BoetiekBusiness centrum

Cafe/bistro

CasinoDieet keuken

Discotheek

FitnessHotelkluisKapperLift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgeving

Room serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Trainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad