Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo ****

Hotelclassificatie
Adres
Woeste Hoefweg 80
7351TP Hoenderloo
Aantal kamers 110
Vergaderzalen 15
Reviews Nog geen reviews
Op een landgoed van 14 hectare, vlakbij het dorpje Hoenderloo op de Hoge Veluwe, vindt u het prachtige viersterren hotel Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo. De centrale ligging in de nabijheid van de A1 en de A50 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Een ideaal trefpunt voor vergaderingen, cursussen en andere bijeenkomsten!

Het hotel is een zeer geschikt uitgangspunt voor een ontdekkingsreis over de Hoge Veluwe tijdens een vakantie of een weekendje weg Bij "thuiskomst" in het hotel geniet u van luxe, sfeer en culinaire genoegens van dit hotel. De beste manier om op de Veluwe op ontdekkingsreis te gaan is via de vele wandel- en fietspaden die de Veluwe rijk is!

Alle 110 hotelkamers zijn ondergebracht in appartementen rondom het hoofdgebouw. Op het park ligt een romantisch hofje met suites. Alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, minibar, wekkerradio, televisie, wireless internet en telefoon. De benedenkamers van de appartementen en de executive kamers zijn voorzien van een privéterras.

Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo beschikt over verschillende faciliteiten zoals verwarmd binnen- en buitenzwembad, sauna, bowlingbanen, twee all weather tennisbanen, volleybal, beachvolley, een speeltuin en fietsverhuur. Tevens staat het hotel bekend om de bekende nationale en internationale voetbalteams.

Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo is uitermate geschikt voor al uw bijeenkomsten. Door de flexibele indeling van onze conferentie ruimtes van diverse afmetingen zijn onze zalen geschikt voor uiteenlopende evenementen en doelgroepen. Of het nu gaat om een training, presentatie, vergadering, of bruiloft, van 2 tot 250 personen tevens kan men kosteloos gebruik maken van draadloos internet! Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo is dé toplocatie voor uw bijeenkomsten.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerOpenbaar Vervoer vanaf Apeldoorn:Neem bus 91, richting Arnhem. Na ongeveer 20 minuten stapt u uit bij halte \\\" Schalterdalweg.\\\" Vanaf hier kunt u overstappen op de BBA pendelbusOpenbaar Vervoer vanaf Arnhem: Neem bus 91, richting Apeldoorn. Na ongeveer 22 minuten stapt u uit bij halte \\\"Schalterdalweg.\\\" Vanaf hier kunt u overstappen op de BBA pendelbus.Voor meer OV informatie kunt u bellen met 0900-9292 of via internet www.9292ov.nl of www.ns.nl
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Bewaakt parkeren

Locatie faciliteiten Fletcher Hotel Restaurant Victoria-Hoenderloo

24 uur room service

Bar

Boetiek

Bowlen

Business centrum

Cafe/bistro

Casino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Gratis parkeren

Hotelkluis

KapperLift

Open lucht zwembad

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurant aanwezig

Restaurants in de omgeving

Room service

Sauna

Secretariele serviceShuttle serviceStomerij service

Tennisbanen

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad