Inntel Hotels Utrecht Centre ****

Kaart | Streetview

Hotelclassificatie
Adres
Smakkelaarshoek 24
3511EC Utrecht
Aantal kamers 50
Vergaderzalen 5
Reviews Nog geen reviews
De creatieve, dynamische stad ademt in haar middeleeuwse setting met unieke gewelven en slingerende grachten in deze tijd nog steeds rust en geborgenheid. Het 11 verdiepingen tellende hotel is verbonden met het Centraal Station, met haar ligging op een inspirerend knooppunt een unieke locatie om te ontmoeten, overnachten, vergaderen én ontspannen. De lichte vergaderzalen gelegen op de hoogste verdieping bieden een schitterend uitzicht over de monumentale stad.

Het interieur is ontworpen op de vele verbindingen die het hotel kenmerkt. De monumenten, oude gewelven, de iconen van de stad en het lijnenspel naar de wegen, paden en kanalen vloeien terug in het unieke design. In een trendy “Urban Hub” sfeer, op de best bereikbare locatie, the place to be om al fietsend, lopend en varend deze stad te verkennen.

Inntel Hotels heeft respect voor mens en milieu en draagt graag bij aan de zorg voor een gezonde planeet en mooie samenleving. Met het programma Surprisingly Sustainable werkt de hotelgroep naar een duurzame toekomst.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Inntel Hotels Utrecht Centre

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerDoor de centrale ligging direct naast het station van Utrecht is de locatie uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten Inntel Hotels Utrecht Centre

BarBoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapperLiftOpenbaar vervoerPortier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle serviceStomerij serviceTrainingsruimte

Voorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad