Landgoed De Horst

Adres
De Horst 1
3971KR DRIEBERGEN
Aantal kamers 113
Vergaderzalen 17
Reviews Nog geen reviews
Landgoed de Horst biedt ruimte en rust om te ontwikkelen. Op het landgoed vind je een omgeving waar je meer uit jezelf en je medemens haalt. Hier is het fijn om te leren, te ontmoeten, te vieren en te overnachten in het hotel. Het bos geeft je de rust om te kunnen reflecteren en te focussen.

Op het landgoed vind je verschillende gebouwen met ieder een eigen bestemming. Samen bieden ze 30 verschillende leerruimten voor bijeenkomsten of trainingen. Ga je juist voor eigentijds klassiek, kijk dan eens in ons Landhuis. Meer modern ingerichte leerruimten vind je in Blauwgedicht.

Congreszaal Maitland
Centraal gelegen op het landgoed ligt congreszaal Maitland. Maitland is uniek rond gebouwd en heeft veel daglicht om de verbinding met de natuur te houden. De tribune biedt zitplaatsen voor maximaal 275 personen, maar deze kan ook ingeklapt worden om ze een grote ruimte te creëren.
Schuif na een bijeenkomst aan in het restaurant van Landgoed de Horst voor een culinair driegangen diner. Wij werken voornamelijk met streekproducten. Duurt de bijeenkomst meerdere dagen? Maak dan gebruik van de 73 éénpersoons slaapkamers of de 40 tweepersoons hotelkamers. Dan word je wakker met uitzicht op het bos. Na het nuttigen van een vitaal en uitgebreid ontbijtbuffet is er precies nog tijd voor een boswandeling voordat de bijeenkomst verder gaat.

Wil je onze locatie beter leren kennen? Neem contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor je klaar om je van informatie te voorzien of een rondleiding te geven. Vanzelfsprekend denken wij met je mee om je evenement of bijeenkomst volledig naar wens te maken.

Tot ziens bij Landgoed de Horst!

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid Landgoed De Horst

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf NS station Driebergen/Zeist. Bus 50 of 71 richting Doorn. Halte Akkerweg.
Parkeren

Gratis op eigen terrein

Locatie faciliteiten Landgoed De Horst

Airconditioning in vergaderzalen

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasino

Dieet keuken

Discotheek

Fiets verhuur

Fitness

Gratis parkeren

Hardloop paden

HotelkluisKapper

Landerijen

Lift

Openbaar vervoer

Portier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle service

Stomerij service

Tafeltennis

Terras

Trainingsruimte

Tuin

Vergaderzalen

Voorzieningen invaliden

WiFi

Wijn/ bier bar

Zwembad