NH Centre Utrecht ***

Hotelclassificatie
Adres
Janskerkhof 10
3512BL Utrecht
Aantal kamers 47
Vergaderzalen 1
Reviews Nog geen reviews
Het 3-sterrenhotel NH Centre Utrecht, dat is gevestigd in een fraai historisch gebouw van rond 1870, biedt de sfeer van de oude wereld combineren met moderne faciliteiten en voorzieningen. Er zijn 47 elegante kamers (Standaard kamers, Superior kamers en suites). Veel van de kamers bieden uitzicht op het Janskerkhof en alle kamers zijn uitgerust met WiFi.

De locatie van het NH Centre Utrecht is uitstekend. U bevindt zich op minder dan vijf minuten loopafstand van winkels, restaurants en bars. In de buurt bevinden zich tevens de Domtoren, het Nederlandse Spoorwegmuseum en het Nationaal museum van Speelklok tot Pierement. Het Beatrixtheater, het Griftpark en het Wilhelminapark zijn allemaal plekken die je moet zien als je op vakantie bent in Utrecht en bevinden zich op slechts 15 minuten loopafstand.

Begin je dag met een heerlijk ontbijt bij Broers, een café-restaurant in de buurt, waar moderne bistrokost wordt geserveerd. Er is niets mooiers dan een drankje of een maaltijd nuttigen op het caféterras in de zomer. Restaurant Luden, een restaurant en brasserie, beschikt eveneens over een uitnodigend terras en een tuin in een historische ambiance. Beide zelfstandige restaurants bevinden zich op de begane grond van het hotel, zodat de hotelgasten gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot hun tafeltjes en keukens.

Gasten die de stad Utrecht willen gaan verkennen kunnen zich voor tips tot het personeel wenden. Bovendien kunnen zij via de receptie gebruikmaken van de fietsverhuur van het hotel. Gasten die met de auto komen kunnen in de externe parkeergarage parkeren.

Naast de standaard vergadervoorzieningen die je van NH Hoteles mag verwachten, biedt NH je tijdens een Ecomeeting, zonder extra kosten; efficient gebruik van water en energie, producten met een eerlijke oorsprong en materialen met een lage belasting voor het milieu.

Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie!

Bereikbaarheid NH Centre Utrecht

Met de Auto

Uw postcode:

Openbaar VervoerVanaf Centraal Station met lijn 2, 3 en 22, halte voor de deur.
Parkeren

Parkeergarage op loopafstand

Locatie faciliteiten NH Centre Utrecht

Bar

BoetiekBusiness centrumCafe/bistroCasinoDieet keukenDiscotheekFitnessHotelkluisKapper

Lift

Openbaar vervoerPortier

Restaurant

Restaurants in de omgevingRoom serviceSaunaSecretariele serviceShuttle service

Stomerij service

TrainingsruimteVoorzieningen invaliden

WiFi

Zwembad