Collega gezocht!

 

Administratie m/v (16 uur)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega om bij meetings.nl en Conference Line aan de slag te gaan. Het gaat om een afwisselende en uitdagende positie waarbij hard werken en snel schakelen vereisten zijn. We vinden het belangrijk dat je bij ons past. Vooral qua mentaliteit. Eigenschappen zoals gedreven, resultaatgericht en niet snel tevreden wat niet wil zeggen dat je nooit met hem of haar kunt lachen. Integendeel, plezier hoort wat ons betreft net zo goed bij werken. Maar we gaan op de eerste plaats voor de inhoud. Waarbij we altijd proberen de verwachtingen te overtreffen. Zo kennen onze opdrachtgevers ons.

Wat ga je doen?

  • Inkoopfacturen / verkoopfacturen verwerken
  • Debiteurenbeheer
  • Crediteurenbeheer
  • Diverse administratieve handelingen

Wat wordt er van jou gevraagd?

  • Minimaal MBO+ of HBO werk- en denkniveau
  • Analytisch- en cijfermatig sterk
  • Ervaring met het structuren en optimaliseren van financieel administratieve processen
  • Ervaring met Word, Excel en bij voorkeur Yuki

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, in een dynamische werkomgeving bij een organisatie waarin doorlopend geïnvesteerd wordt om verder te kunnen professionaliseren.

Wie zijn wij?

Meetings.nl is een B2B online platform voor het boeken van externe meetings en hotelovernachtingen. Bij meetings.nl boekt de klant eenvoudig en snel accommodaties voor trainingen, vergaderingen, congressen of andere zakelijke bijeenkomsten.

Conference Line is een organisatiebureau met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van het reserveren van hotels en vergaderaccommodaties voor de beste mogelijke prijs. Maatwerk en een persoonlijke aanpak zijn belangrijk factoren voor onze opdrachtgevers. De volledige organisatie van een evenement of congres wordt verzorgd van AtotZ.

Adres:

Catharinalaan 11

7316 CP  Apeldoorn

Wij zien jouw motivatiebrief en CV met foto graag tegemoet voor 1 november 2021. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Marc Kroon, 055-5786511 of e-mail naar marc@meetings.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.